Thumbnail

Αυτό που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες στο κρεβάτι και δεν το παραδέχονται  Αυτό που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες στο κρεβάτι και δεν το παραδέχονται 

Η αποκρυπτογράφηση της γυναικείας απόλαυσης
Επικρατεί η εντύπωση πως οι γυναίκες προτιμούν το…vanilla sex (παραδοσιακό σεξ, στάσεις κλπ) παρά οτιδήποτε άλλο. 

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο ο μύθος αυτός έχει αρχίσει να καταρρίπτεται καθώς οι άντρες και κυρίως οι γυναίκες δείχνουν ακόμα πιο απελευθερωμένοι στο κρεβάτι, εκφράζοντας την επιθυμία τους για νέες ερωτικές περιπέτειες. 

Αυτό έδειξε και έρευνα σε 1000 άντρες και γυναίκες, η οποία διεξήχθη στις ΗΠΑ και αποκάλυψε μια «αμαρτωλή» απόλαυση των γυναικών κατά τη διάρκεια του σεξ. Πρόκειται μάλιστα για μια συνήθεια, η οποία προυπήρχε ως συνήθεια των ανδρών.

Η έρευνα λοιπόν έδειξε ότι στο 59% των γυναικών αρέσει να βλέπει πορνό κατά τη διάρκεια του σεξ και μάλιστα να… αντιγράφει όσα βλέπει. Για την ακρίβεια, όσο οι ηλικίες μικραίνουν, τόσο μεγαλώνει το ποσοστό.

Επικρατεί η εντύπωση πως οι γυναίκες προτιμούν το…vanilla sex (παραδοσιακό σεξ, στάσεις κλπ) παρά οτιδήποτε άλλο. 

Είναι πλέον ξεκάθαρο λοιπόν ότι και οι γυναίκες έχουν τις φαντασιώσεις τους κατά τη διάρκεια του σεξ. Βλέποντας μια πορνογραφική ταινία, κατά τη διάρκεια του σεξ όχι μόνο παίρνουν ιδέες, αλλά διεγείρονται και εγκεφαλικά. 

Διαβάστε ακόμα

6 tips για καλύτερο σεξ

Γιατί το ιεραποστολικό, δεν είναι ποτέ βαρετό

Οι λανθασμένες αντιλήψεις γύρω από το σεξ που πρέπει να ξεχάσεις

Πηγή

Home