Thumbnail

Πού θα πιεις τα ποτά σου στην Αθήνα Πού θα πιεις τα ποτά σου στην Αθήνα

Στο επόμενο ταξίδι σου, αυτό το μπαράκι θα γίνει το στέκι σου
Ο λόγος που αγαπάμε την Αθήνα, είναι γιατί πάντα έχει κρυμμένα διαμαντάκια που σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Αυτή τη φορά, όμως, το κάναμε εμείς για σένα. Γιατί αυτό το μπαράκι στο κέντρο, έχει ό,τι χρειάζεται για να γίνει το στέκι σου, έστω και για όσες μέρες θα κρατήσει το ταξίδι σου στην ελληνική πρωτεύουσα.

 

Δε γίνεται να μην έχεις περάσει, έστω και τυχαία, από την πλατεία Κλαυθμώνος. Ευκαιρία, αυτή τη φορά να κάνεις στάση και συγκεκριμένα στο Barro Negro. 

Αυτό που θα σε κερδίσει με την πρώτη ματιά, είναι η αισθητική. Όλα είναι σχεδιασμένα με τρόπο που παραπέμπουν στη μεξικανική παράδοση. Λες και ξετυλίγεται  μπροστά σου ο συναρπαστικός κόσμος του Μεξικού! 

Διάβασε: Mέρη στην Αθήνα που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς

 

barronegro

Το menu ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία, καθώς σε αυτό θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από ποτά και cocktails εμπνευσμένα από τη μεξικανική κουζίνα, φτιαγμένα με πρώτης τάξεως υλικά, από έμπειρους bartendress

Μοναδικό μειονέκτημα; Ότι δύσκολα θα θες να φύγεις από εκεί, αφού καθετί είναι προσεκτικά επιμελημένο για να σε μυήσει στη μεξικανική κουλτούρα. 

baronegro

Θα το βρεις στην οδό Ιωάννου Παπαρρηγοπούλου 15, Aθήνα 

Διάβασε ακόμα:

 Το νησί της Ελλάδας που βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους  προορισμούς του κόσμου 

Budget tips για να επιβιώσεις στο Λονδίνο

 

Home