Thumbnail

Μήπως είσαι δυστυχισμένη στη σχέση σου; Μήπως είσαι δυστυχισμένη στη σχέση σου;

Αυτά είναι τα 7 βασικά σημάδια που το αποδεικνύουν!
Μήπως υποφέρεις σιωπηρά, σφίγγεις τα δόντια και ποτέ δεν έχεις την δύναμη να αντιμετωπίσεις τον σύντροφό σου;
Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ακόμη και αν η σχέση δεν είναι καλή, δεν έχεις την δύναμη να χωρίσεις... Υπάρχουν φορές, που μπορεί να κολλήσεις τόσο πολύ με τον σύντροφό σου, που αυτή η προσκόλληση δεν σε αφήνει να έχεις καθαρή κρίση. Θα πρέπει όμως, για το καλό σου, να παρατηρήσεις κάποια σημάδια που δείχνουν ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά και ότι ίσως η σχέση σε κάνει δυστυχισμένη. Στα κυριότερα από αυτά τα σημάδια θα αναφερθούμε στο παρόν άρθρο.

Οι σχέσεις μπορεί να διαρκέσουν για πάρα πολύ καιρό, μπορεί όμως και να τελειώσουν σύντομα και άδοξα! Συνήθως, δεν παραδέχεσαι, ούτε καν στον εαυτό σου, ότι δεν είσαι ευτυχισμένη μέσα στη σχέση σου. Οι λόγοι, αρκετοί. Είναι όμως προτιμότερο, να αφήσεις μία τέτοια σχέση γιατί σε αφήνει πίσω και θα σου δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα στη συνέχεια.

sxesi1

Διάβασε ακόμη: Γιατί το καλοκαίρι έχει αρνητικές επιπτώσεις στη σεξουαλική ζωή σου ...

Πώς θα το καταλάβεις, όμως;

Αυτά είναι τα βασικά σημάδια που θα σου αποδείξουν ότι είσαι δυστυχισμένη στη σχέση σου:

1. ΦΟΒΟΣ - Φοβάσαι να μείνεις μόνη σου

Γι’ αυτό και δεν παραδέχεσαι ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό ότι δεν είσαι καλά. Ακόμα και όταν νιώθεις ότι πνίγεσαι, αποφεύγεις να μιλήσεις στον σύντροφό σου. Φοβάσαι μήπως τσακωθείτε, και μονο με τη σκέψη αυτή, αλλάζεις αμέσως γνώμη και σκέφτεσαι ότι είσαι υπερβολική και πως η σχέση σου είναι μία χαρά.

2. ΣΚΕΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣΜΟΥ - Υπάρχουν φορές που σκέφτεσαι το χωρισμό

Μπορεί κάποιες φορές, όχι πολλές, να σου περνά από το μυαλό να χωρίσεις, μετά από τόσο καιρό. Συνήθως, επικρατεί η δύναμη της συνήθειας και σε κρατάει πίσω, κόβοντάς σου τη φόρα που είχες πάρει και εμποδίζοντάς σε να φύγεις από τη σχέση αυτή.

3. ΦΛΕΡΤ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ - Φλερτάρεις όταν βγαίνεις έξω

Δείχνει ότι ψάχνεις την επιβεβαίωση αλλού και θέλεις κάτι καινούριο που να σου προκαλεί ένα ενδιαφέρον. Άρα, σημαίνει ότι η σχέση σου δε σε καλύπτει πια σε όλα τα επίπεδα.

4. ΣΙΩΠΗ - Δε μιλάς συχνά για τη σχέση σου

Αν ήσουν πραγματικά ευτυχισμένη, θα μιλούσες συνέχεια για εκείνον στην παρέα σου και θα έλεγες πράγματα που κάνατε μαζί. Επίσης, πιστεύεις μέσα σου ότι τον έχεις βαρεθεί.

Διάβασε ακόμη: Ποιά βήματα πρέπει να ακολουθήσεις για μια ευτυχισμένη σχέση ...

sxesi3

5. ΤΟΝ ΜΕΙΩΝΕΙΣ - Σκέφτεσαι τα ελαττώματά του και τον μειώνεις 

Αν άρχισες να εκνευρίζεται με τον τρόπο που κάνει κάτι, ή πως το λέει, ή τι πράττει κάθε φορά που συμβαίνει κάτι, η σχέση θα πάει περίπατο. Αν έχεις βρει όλα του τα ελαττώματα και συνέχεια του τα «χτυπάς» ή τα φέρνεις στο μυαλό σου, τότε καλό είναι να χωρίσεις και να τα αφήσεις όλα πίσω σου.

6. ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ - Προσπαθείς να διατηρήσεις τη σχέση σου

Πόσο πια να προσπαθείς! Κάποια στιγμή, θα φτάσεις σε ένα σημείο που δεν θα μπορείς να αγωνίζεσαι άλλο για να τον κρατήσεις δίπλα σου. Όταν βρίσκεσαι σε μια κατάσταση όπου η επικοινωνία υστερεί, είναι πολύ δύσκολο να νιώσεις ευτυχισμένη.

7. ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ - Καταπιέζεσαι στη σχέση ή στο σπίτι σου

Αν αισθάνεσαι καταπιεσμένη σε μια σχέση και έχεις την εντύπωση πως είσαι εντάξει, σου έχω νέα! Δεν είσαι ευτυχισμένη! Οτιδήποτε και αν συμβαίνει στη σχέση, στο σπίτι σου, δίπλα στον σύντροφό σου, θα πρέπει να σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα. Αν αντιθέτως, καταπιέζεσαι και προσπαθείς ν' αποφεύγεις πράγματα για να μην τον έχεις πάνω στο κεφάλι σου, τότε η σχέση αυτή, ναι σε κάνει δυστυχισμένη. Θυμάσαι όλα όσα ανακάλυψες ότι σε έκαναν να αισθάνεσαι όμορφα όταν πρωτοξεκινήσατε την σχέση σας;  Αν τώρα δεν σε κάνει να αισθάνεσαι με τον ίδιο τρόπο, αυτό είναι ένδειξη ότι είσαι δυστυχισμένη.

Διάβασε ακόμη:  5 σημάδια ότι σέχει ερωτευτεί κι εσύ δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ...

Πηγή:

Home