Thumbnail

5 σημάδια ότι σ' έχει ερωτευτεί κι εσύ δεν το έχεις πάρει χαμπάρι 5 σημάδια ότι σ' έχει ερωτευτεί κι εσύ δεν το έχεις πάρει χαμπάρι

Δες τα κρυφά μηνύματα που περιέχουν οι κινήσεις του
Σίγουρα, όταν κάποιος σε θέλει σου το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Τι να κάνουμε όμως, υπάρχουν κι αυτοί που δεν μπορούν να το εκφράσουν ελεύθερα και με σαφήνεια. Ίσως φταίει ο χαρακτήρας τους... Ίσως οι συνθήκες δεν τους το επιτρέπουν... Όποιος κι αν είναι ο λόγος, υπάρχουν κάποια σημάδια που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι αισθάνεται για σένα!

Αν έχει αρχίσει να σε βλέπει ρομαντικά κι εσύ δεν έχεις πάρει χαμπάρι, μάθε ότι με κάποιες ορισμένες μικρές και αυθόρμητες κινήσεις του, θα καταλάβεις αν σε έχει ερωτευτεί! 

love1

Διάβασε ακόμη: Μήπως έφτασε η ώρα να σταματήσεις να γκρινιάζεις για τη σχέση σου ...

Και ιδού ποιες είναι:

1. Θυμάται ότι, του έχεις εκμυστηρευτεί κάτι, πράγμα που σημαίνει ότι σε προσέχει όταν μιλάς και θεωρεί σημαντικά αυτά που του έχεις πει. Αν σε κοιτάζει πάντα στα μάτια όταν μιλάς, επιβεβαιώνεται η έλξη, η συμπάθεια και η επιθυμία για να αναπτυχθεί το οτιδήποτε μεταξύ σας. 

2. Είναι πρόθυμος να κάνει παραχωρήσεις, δεν σου επιβάλλει ποτέ τη γνώμη ή την προτίμησή του, γιατί αφενός είναι καλός χαρακτήρας και αφετέρου σε σέβεται.

3. Θέλει να σε γνωρίσει όλο και περισσότερο γι αυτό και ρωτά για τις επιθυμίες, τα όνειρα και τα μυστικά σου. Κανείς δεν προσπαθεί να εμβαθύνει τη γνωριμία του με κάποιον αν του είναι αδιάφορος. 

4. Δεν σκέφτεται εγωιστικά. Παραδέχεται τα λάθη του και σου δείχνει την ευάλωτη πλευρά του.

5. Δεν βαριέται ποτέ να κάνετε πράγματα μαζί, αντιθέτως σου προτείνει να βρεθείτε και να πάτε σε καινούρια μέρη μαζί, με κάθε ευκαιρία. Εδώ κολλάει το «τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια». Ξέρεις πολλούς που θα σπαταλούσαν το χρόνο τους σε κάποια που δε τους ενδιαφέρει; 

Διάβασε ακόμη: Πώς να αφήσεις τη ζήλια στην άκρη | MyLife

Πηγή

Home