Thumbnail

Ανανάς: Το "χρυσό" φρούτο Ανανάς: Το "χρυσό" φρούτο

Μάθε όσα χρειάζεται, καθώς και πώς να φτιάξεις σουβλάκι μπριζόλας και ανανά
Το 1493 ο Χριστόφορος Κολόμβος δοκίμασε αυτή την τροπική λιχουδιά με τον γλυκό χυμό στη Γουαδελούπη.

Σήμερα συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε αυτόν τον γλυκό καρπό, πλούσιο σε βιταμίνη C, μόνο του, σε φρουτοσαλάτες, αλλά και στο φαγητό, σε μια απίθανη συνταγή που θα κάνει τις γαστρονομικές νύχτες στη βεράντα σου ακόμα πιο μαγικές. 

Διάβασε επίσης: Σαφράν και στο φαγητό

ΣΥΝΤΑΓΗ

  • σουβλάκι μπριζόλας και ανανά

  • 2 rib eye steaks
  • 1 ανανάς
  • 1 δέσμη φρέσκο βασιλικό
  • ⅓ φλιτζανιού σόγια σως χαμηλή σε αλάτι
  • ⅓ φλιτζανιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (& 1 κ.σ για αργότερα)
  • ξύλινα ή σιδερένια stick για σουβλάκι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • φρέσκο τριμμένο πιπέρι

Δες τη διαδικασία παρασκευής στο βίντεο που ακολουθεί 

Διάβασε ακόμη

Η βρώμη ως μέρος της καθημερινής μας διατροφής

Κινόα: Η νέα μόδα ή όχι; 

Μαρμελάδα: Μούρλια πράμα

 

Home