Πώς να φτιάξεις πίτσα με ανανά
Ακούς πίτσα με ανανά και σκέφτεσαι εξωτικές παραλίες με άσπρες αμμουδιές στη Χαβάη. Ανοίγεις τα μάτια…και είσαι στον Καναδά. Ένας Ελληνοκαναδός κύριος με παχύ μουστάκι, σερβίρει την πίτσα που ονειρευόσουν και σου λέει πώς την εμπνεύστηκε και την έκανε μόδα σε όλο τον κόσμο, το 1962.
Σήμερα ταξιδεύουμε γευστικά στη Χαβάη.... Με μια πίτσα αλλιώς, με μπέικον, τυρί και ανανά. Μην σου φαίνεται παράξενος συνδυασμός, ταιριάζουν απόλυτα όλα τα υλικά και θα τη λατρέψεις, ειδικά αν σου αρέσει ο ανανάς. Δοκίμασέ την και θα μας θυμηθείς!
Διάβασε ακόμη
Υλικά
- φέτες ανανά (1 κονσέρβα)
- λάδι Canola (2 κ.σ.)
- καναδικό μπέικον (7 φέτες)
- κρεμμύδι (½ φλιτζάνι)
- τυρί mozzarella (⅔ φλιτζανιού)
- σάλτσα πίτσας με χαμηλά λιπαρά (½ φλιτζάνι)
- μαύρες ελιές (2 κ.σ.)
- βασιλικός (3 κ.σ.)
Δες το βίντεο που ακολουθεί για να δεις πώς θα τη φτιάξεις
Διάβασε επίσης
Η βρώμη ως μέρος της καθημερινής μας διατροφής